Kemper System -vedeneristys koulutus

Coating Source järjestää yhdessä Kemper Systemin asiantuntijan kanssa koulutustapahtuman, joka pidetään 28.-29.3.2023 Jämsänkoskella. Koulutuksia pidetään kaksi, yksi kumpanakin päivänä. Koulutuksen tarkoituksena on syventää tietämystä vedeneristysratkaisuista ja kokeilla tuotteita käytännössä. 

Koulutus on suunnattu urakoitsijoille, jotka etsivät nopeaa ja tehokasta tapaa korjata vuotokohtia katoilla. Koulutuksessa käydään läpi ratkaisujen käyttö, ominaisuudet, edut ja sovellukset, jotta voitte tehdä parhaat päätökset asiakkaillenne tulevissa projekteissa.

Koulutukseen ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Timo Bygden
myynti ja tekninen tuki, toimitusjohtaja
timo.bygden(a)coating-source.com
Puh. +358 50 917 4408

Kemper System GMBH

KEMPER SYSTEM GMBH on saksalainen nestemäisten vedeneriste- ja pinnoitustuotteiden valmistaja, jonka Kemperol -tuotteista löytyy ainutlaatuisia tuoteratkaisuja vedeneristystä tai pinnoitusta vaativiin niin uudis- kuin korjausrakentamiskohteisiin.

KEMPEROL 2K-PUR on hajuton ja liuotinvapaa vedeneristyssysteemi, joka on suunniteltu erityisesti vaikeisiin ja teknisesti haastaviin kattorakenteisiin sekä muuhun kiinteistöjen ulkopuoliseen vedeneristämiseen. Tuote soveltuu myös tilanteisiin, joissa liuottimia ja vapautuvia höyryjä tulee välttää (esim. kiinteistön ilmastointi) ja kun tulityön mahdollisuutta ole. Asennettuna UV-kestävä Kemperol 2K säilyttää elastisuutensa ja saumaton korjaus antaa pitkäaikaisen vedeneristyksen ja hyvän tartunnan kaikkiin materiaaleihin.

Tutustu tuotteisiin tästä.

KemperolVedeneristysVuotokorjaus